Woody Glanzend Fluwelen Kussen

    Woody Glanzend Fluwelen Kussen

    €--,--

    Productomschrijving

    De Woody kussens zijn gemaakt van een glanzend fluweel met een luxe look. Door de fijne structuur en glans hebben de fluwelen kussens schitterende kleurschakeringen. De kussens zijn verkrijgbaar in de maten 50x50cm, 40x70cm en 30x60cm.

    De Kleur Blue en Ivory zijn ook in de maat 70x70cm te bestellen. 

    ML Fabrics, groothandel in gordijnstoffen en linnen, biedt een uitgebreide collectie van linnen, velvet, katoen en wollen kussens met een natuurlijke blend, speciaal ontworpen voor landelijk wonen in het dagelijks leven. De kussenhoes wordt gekenmerkt door eenvoudige verfijning en superieure kwaliteit. De kussens zijn vervaardigd van nauwkeurig geweven stoffen van hoge kwaliteit. 

    Op de bank of als vloerkussen

    De Velvet Kussens zijn erg leuk voor op de bank. De grotere maten zijn ook als vloerkussen uitermate geschikt. De kussenhoes wordt exclusief binnenkussen geleverd. Deze kunt u los bestellen onderaan de pagina of hier


    ML Fabrics - Stoffen Groothandel - Linnen Stof

    In de webshop van ML Fabrics kunt u online uw linnen kussens, linnen kussenhoes, gordijnen, bedlinnen, tafellinnen, plaids, schortjes en servetringen bestellen. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. 

    Inloggen Dealer Account

    Wachtwoord vergeten?

    • Ben je retailer of stylist en wil je dealer van ML Fabrics worden?
    • Vraag dan hieronder een dealer account aan.
    • Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

    vergelijk0