Rug Beau 100% hemp

  Rug Beau 100% hemp

  €--,--

  Product description

  Met vloerkleed Beau haal je een tijdloos natuurlijk product in je interieur! Het handgeknoopte vloerkleed van 100 % hennep heeft een schitterende warme tint die makkelijk te combineren is met onze linnen en fluwelen kussens.

  Elk vloerkleed is met de hand geweven en daardoor uniek. Dit kan variaties geven in uiterlijk en maat, wat een natuurlijk en karakteristiek onderdeel is van en handgeweven vloerkleed. Hennep is een natuurlijke vezel en kan bij blootstelling aan licht en zonlicht verkleuren.

  * VLOERKLEDEN KUNNEN HELAAS NIET GERETOURNEERD WORDEN

  Het vloerkleed is leverbaar in twee afmetingen; 170/240 cm en 200/300cm. (Op de afbeelding is afmeting 170/240 cm te zien)

  ML Fabrics, groothandel in gordijnstoffen en linnen, biedt een uitgebreide collectie van linnen, velvet, katoen en wollen kussens met een natuurlijke blend, speciaal ontworpen voor landelijk wonen in het dagelijks leven. De kussenhoes wordt gekenmerkt door eenvoudige verfijning en superieure kwaliteit. 


  ML Fabrics - Linnen Stoffen Groothandel

  In de webshop van ML Fabrics kunt u online uw linnen kussens, linnen kussenhoes,  bedlinnen, tafellinnen, plaids en vloerkleden bestellen. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. 

  Login Dealer Account

  Forgot your password?

  • Are you a retailer or stylist and do you want to become a ML Fabrics dealer?
  • Request a dealer account below.
  • We will contact you within 2 business days.

  compare0