Ibiza Stitch Cushion cover

    Ibiza Stitch Cushion cover

    €--,-- €--,--

    Product description

    Op werkdagen voor 14:00u besteld, de volgende werkdag in huis.


    De Ibiza Stitch Linnen Kussenhoes is gemaakt van een nauwkeurig geweven linnen stof van hoge kwaliteit. Linnen stof is schoon, modern en kent een nonchalante uitstraling. En niet te vergeten, ideaal te combineren met de kleur van uw andere (stoffen) interieur. De linnen kussenhoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en heeft op de hoeken elegante kwasten van stevig ongeverfd jute garen. 

     

    De voorzijde van de linnen kussenhoes is van een stevige en ambachtelijke geweven stof van 40% katoen / 60% linnen met visgraat motief. De achterzijde is van een mooie uni stof van 50% katoen / 50% linnen in naturel kleur. De randen zijn afgewerkt met een decoratieve festonsteek in hetzelfde jute garen als gebruikt voor de kwasten. Het Ibiza Linnen Kussen is ideaal te combineren met een linnen plaid.  

    Exclusief binnenkussen

    De Ibiza Linnen Kussens zijn erg leuk voor op de bank. De linnen kussenhoes wordt exclusief binnenkussen geleverd. Deze kunt u los bestellen onderaan de pagina of hier

     

    ML Fabrics, groothandel in gordijnstoffen en linnen, biedt een uitgebreide collectie van linnen, velvet, katoen en wollen kussens met een natuurlijke blend, speciaal ontworpen voor landelijk wonen in het dagelijks leven. De kussenhoes wordt gekenmerkt door eenvoudige verfijning en superieure kwaliteit. 


    ML Fabrics - Stoffen Groothandel - Linnen

    In de webshop van ML Fabrics kunt u online uw linnen kussens, linnen kussenhoes, gordijnen, bedlinnen, tafellinnen, plaids, schortjes en servetringen bestellen. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Past het product niet helemaal bij uw interieur? Dan kunt u het binnen 14 dagen terugsturen en krijgt u de aankoopwaarde van het artikel terug. 

    Login Dealer Account

    Forgot your password?

    • Are you a retailer or stylist and do you want to become a ML Fabrics dealer?
    • Request a dealer account below.
    • We will contact you within 2 business days.

    compare0