Yoko 2 kussenhoes

    Yoko 2 kussenhoes

    €--,--

    Productomschrijving

    De gestreepte Yoko 2 kussens zijn heerlijk zacht en kenmerken zich door de mooie vlakverdeling en de natuurlijke kleuren. Dit geweven kussen is verkrijgbaar in twee kleurenvariaties; zwart & bruin en bruin & steenrood. De Yoko 1 kussens hebben 5 kleurvlakken, zijn aan de voorkant en achterkant hetzelfde en hebben een blinde rits aan de onderzijde. Door deze kussens te combineren met zwart, wit, beige en ivoor in natuurlijke materialen creeer je die luchtige bohemian stijl in een handomdraai ! Maak je interieur compleet door ook het plaid erbij te combineren.

    De hoogwaardige kwaliteit plaids van ML Fabrics Stoffen Groothandel zijn gemaakt van een natuurlijke blend van zijden, linnen en/of wollen stof. Met plaids, ook wel dekens genoemd, maak je van je huis een thuis. 

    ML Fabrics - Linnen Stoffen Groothandel 

    Naast plaids biedt ML Fabrics ook bedlinnen, tafellinnen, gordijnenstoffen, linnen stoffen, linnen kussens. ML Fabrics, stof groothandel, levert aan tientallen exclusieve en trendy winkels door heel Europa. ML Fabrics producten, zoals plaids, kenmerken zich door een mix van creativiteit en kennis met materialen en technieken. Alle plaids zijn van eigen label ML Fabrics en passen binnen een eigentijdse collectie die is samengesteld door een selecte groep vakbekwame wevers, producenten en trendwatchers.  

     

     

    Inloggen Dealer Account

    Wachtwoord vergeten?

    • Ben je retailer of stylist en wil je dealer van ML Fabrics worden?
    • Vraag dan hieronder een dealer account aan.
    • Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

    vergelijk0