Julie Katoenen Kussenhoes

    Julie Katoenen Kussenhoes

    €--,-- €--,--

    Productomschrijving

    De Julie Katoenen Kussenhoes is gemaakt van een nauwkeurig geweven katoenen stof van hoge kwaliteit. Katoenen stof is robuust, modern en kent een nonchalante uitstraling. Deze bijzondere kussenhoezen zijn vervaardigd in Rajasthan, een deelstaat in het Noord-Westen van India. Hier houdt men zich al eeuwenlang bezig met het ambachtelijk bedrukken van stoffen. De Julie Kussenhoes is voorzien van een rits aan de achterzijde. Niet te vergeten, de Julie Kussenhoes is ideaal te combineren met de kleur van uw andere (stoffen) interieur. De kussenhoes is verkrijgbaar in verschillende formaten en in de kleuren Zwart, Blauw en Groen.

    Exclusief binnenkussen

    De Julie Kussens zijn erg leuk voor op de bank. De katoenen kussenhoes wordt exclusief binnenkussen geleverd. Deze kunt u los bestellen onderaan de pagina of hier

     

    ML Fabrics, groothandel in gordijnstoffen en linnen, biedt een uitgebreide collectie van linnen, velvet, katoen en wollen kussens met een natuurlijke blend, speciaal ontworpen voor landelijk wonen in het dagelijks leven. De kussenhoes wordt gekenmerkt door eenvoudige verfijning en superieure kwaliteit. 


    ML Fabrics - Linnen Stoffen Groothandel

    In de webshop van ML Fabrics kunt u online uw linnen kussens, linnen kussenhoes, gordijnenbedlinnentafellinnenplaidsschortjes en servetringen bestellen. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Past het product niet helemaal bij uw interieur? Dan kunt u het binnen 14 dagen terugsturen en krijgt u de aankoopwaarde van het artikel terug. 

     

    Inloggen Dealer Account

    Wachtwoord vergeten?

    • Ben je retailer of stylist en wil je dealer van ML Fabrics worden?
    • Vraag dan hieronder een dealer account aan.
    • Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

    vergelijk0