Ocean Stripe Wollen Plaid

  Ocean Stripe Wollen Plaid

  €--,--

  Productomschrijving

  De Ocean Stripe Wollen Plaid is gemaakt van een nauwkeurig geweven blend van zijden en wollen stof van hoge kwaliteit. De wollen garens zijn met de hand ambachtelijk gesponnen en geverfd. Wollen stof is schoon, zacht en kent een warme uitstraling. De plaid heeft een afmeting van 130 x 170 cm en is verkrijgbaar in een kleurrijk verweven motief. De Ocean Stripe Wollen Plaid is met de kleurrijke uitstraling toepasbaar in veel verschillende interieurs. Tot slot is de plaid is mooi te combineren met het bijpassende Ocean Stripe Zijden Kussen.

  Home Couture

  De hoogwaardige kwaliteit plaids van ML Fabrics Stoffen Groothandel zijn gemaakt van een natuurlijke blend van zijden, linnen en/of wollen stof. Met plaids, ook wel dekens genoemd, maak je van je huis een thuis. Sla een warm plaid over je heen als je het koud hebt op de bank. Of leg een linnen, zijden of wollen plaid over de bank en tover je woonkamer om.

  ML Fabrics - Linnen Stoffen Groothandel 

  Naast plaids biedt ML Fabrics ook bedlinnen, tafellinnen, gordijnenstoffen, linnen stoffen, linnen kussens. ML Fabrics, stof groothandel, levert aan tientallen exclusieve en trendy winkels door heel Europa. ML Fabrics producten, zoals plaids, kenmerken zich door een mix van creativiteit en kennis met materialen en technieken. Alle plaids zijn van eigen label ML Fabrics en passen binnen een eigentijdse collectie die is samengesteld door een selecte groep vakbekwame wevers, producenten en trendwatchers.  

  Leverbaar uit voorraad

  In de webshop van ML Fabrics kunt u online uw plaids bestellen. Alle plaids zijn direct uit voorraad leverbaar. 

  Inloggen Dealer Account

  Wachtwoord vergeten?

  • Ben je retailer of stylist en wil je dealer van ML Fabrics worden?
  • Vraag dan hieronder een dealer account aan.
  • Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

  vergelijk0