Ajour Dekbedovertrek Set

    Ajour Dekbedovertrek Set

    €--,--

    Productomschrijving

    Op werkdagen voor 14:00u besteld, de volgende werkdag in huis. 

     

    Het Ajour Katoenen Dekbedovertrek is gemaakt van een dicht geweven heerlijk zachte katoenen perkal van 210TC. Het dekbedovertrek is voorzien van een platte volant met een verfijnd ajour stiksel. De katoenen stof is stevig en geeft warmte en uitstraling aan uw slaapkamer. Aan de onderzijde zijn deze dekbedovertrekken voorzien van een ruime 50 cm brede instopstrook. De Ajour Katoenen Dekbedovertrek is verkrijgbaar in de kleuren Eucalyptus en White en in de maten 140 x 220 cm en 240 x 220 cm. Let wel, bedlinnen kan niet worden geretourneerd. Allen de kleur Eucalypthus is in de uitverkoop van €174,= voor €85,=

     

    Beschikbaar in 2 kleuren en maten.:

    140 x 220 cm + 1 kussensloop 60 x 70 cm

    240 x 220 cm + 2 kussenslopen 60 x 70 cm

     

    Specialist in Linnen & Katoen

    Stoffen Groothandel ML Fabrics, specialist in linnen stof, biedt een uitgebreide collectie van bedlinnen zoals linnen dekbedovertrek, katoenen dekbedovertrek, linnen sprei en linnen kussens. Al het bedlinnen is met een natuurlijke blend speciaal ontworpen voor landelijk wonen in 2018. Het bedlinnen worden gekenmerkt door eenvoudige verfijning en superieure kwaliteit. De stof is vervaardigd van nauwkeurig geweven linnen en katoenen stoffen van hoge kwaliteit. 

      

    ML Fabrics - Stoffen Groothandel

    Naast bedlinnen ML Fabrics ook tafellinnen, linnen gordijnstoffen, linnen meubelstoffen, linnen stoffen en linnen plaids. ML Fabrics, stof groothandel, levert aan tientallen exclusieve en trendy winkels door heel Europa. Alle producten zijn van eigen label ML Fabrics en passen binnen een eigentijdse collectie die is samengesteld door een selecte groep vakbekwame wevers, producenten en trendwatchers. ML Fabrics producten, zoals bedlinnen, kenmerken zich door een mix van creativiteit en kennis met materialen en technieken. In de webshop van ML Fabrics kunt u online uw bedlinnen bestellen. Alle bedlinnen zijn direct uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 14:00u besteld, is de volgende werkdag in huis. 

    Inloggen Dealer Account

    Wachtwoord vergeten?

    • Ben je retailer of stylist en wil je dealer van ML Fabrics worden?
    • Vraag dan hieronder een dealer account aan.
    • Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

    vergelijk0